Swedish Beauty Awards 2018

Igår var vi på Swedish Beauty Awards som eleven var huvudsponsor åt. Det började med lite mingel på Berns, för att sen gå över till China Teatern där alla vinnarna presenterades. Vi fick en härlig glossybox fylld med snacks att ha under tiden - så uppskattat!

Swedish Beauty Awards (SBA) är Sveriges största och mest prestigefyllda tillställning för skönhet och kosmetik och hålls varje år i April för att hylla och lyfta de skönhetsprodukter som utmärkt sig mest det senaste året. Galan hölls för elfte året i rad i år och givetvis så är eleven huvudsponsorer då!

Efter vinnarna presenterats gick de vidare för att bli intervjuade av oss på eleven och vi andra gick tillbaka till Berns för en härlig buffé, roliga fotostationer men framförallt titta närmre på alla vinnarprodukter på den stora eleven-scenen. Trots att vi hade supertrevligt så blev det en relativt tidig kväll, begav oss hemåt runt 22.30 med en goodiebag så tung att jag kunde kört lite bicepsträning med den. Galet!

IMG_8165.jpg
IMG_8248.jpg
IMG_8235.jpg

Jag köpte en klänning när jag var i New York på Macy's, utan att riktigt veta när jag skulle ha möjlighet att bära den och vips så kom SBA med sin inbjudan och jag hade helt plötsligt ett perfekt tillfälle att bära den! Skorna köpte jag från Asos och smyckena från en liten butik som heter Antik på Mäster Samuelsgatan - de har mängder med smycken i gammeldags stil.