Vintermys

Jag gillar vintern ändå. Att julpynta, tända en mysig brasa, dricka varm choklad, äta massa gott… Ja allt det där som hör till vintern. Det enda jag inte gillar är att behöva klä på sig massor, eller klä på Alexander massor.

Han hatar ju vagnen så man kan inte bara klä på honom, ner i vagnen och sen ut för då har han hunnit skrika så mycket att han är helt genomblöt av svett innan vi ens nått porten. Han hatar att klä på sig också, men det problemet löser vi med lite babblarna så brukar det gå hyfsat. I.o.m att han måste bäras i famnen tills han somnar innan han ska ner i vagnen behöver han ju ordentligt med kläder på sig - vilket innebär att man inte kan gå in någonstans utan att klä av honom, och då skulle man väcka honom vilket man absolut inte vill om han väl somnat, trust me. Alternativet är bärsele med lite färre klädesplagg och stor jacka som kan omfamna honom också. Jag har beställt en jacka speciellt utformad för att kunna användas med bärsele så jag hoppas den kommer snart så kan vi ta oss ut mer i vinterkylan utan att behöva vara två.

Ja ni hajar varför det är lite mer problematiskt när det är kallt ute, hehe. Så skönt när det var sommar och han bara behövde någon tunn pyjamas, tunna strumpor och tunn mössa!

Men, det är oavsett väldigt mysigt nu när det kommit snö också. Så kul att få visa Alexander hans allra första snö, även om han inte förstår så mycket utav det, heh.

Vi är sparsamma med pyntet i Stockholm i år, då vi tänkte gå all-in i huset i Västervik istället, men måste bara visa en söt liten detalj vi fick hem från Newport. Jag älskar verkligen deras julgrejer!

Titta så söt han är i sin för stora overall!

Titta så söt han är i sin för stora overall!

4641DDC7-1EA4-43E3-8F1E-48CFA02B0A5B.jpeg
F31AC1BC-C491-4D72-8F09-1C87051A840E.jpeg