Vad gör du där inne lille vän?

It’s the final countdown… Nu är det knappa 30 dagar kvar till BF och det är galet hur fort den här tiden har gått. Det känns som det var nyss jag kissade på stickan — hur kan jag redan vara gravid i nionde månaden? CRAZY.

Vi är tillbaka i Stockholm efter några veckors skön semester i Västervik och ska nu bara vänta på att den lille parveln där inne ska bestämma sig för att titta ut. Dagarna framöver kommer bara spenderas att fixa lite småsaker inför lillens ankomst men framförallt vila. Det känns skönt att ha köpt det mesta som vi behöver sedan tidigare, så slipper man springa omkring nu när man inte är lika smidig.

Klumpig och gravidhjärna?
Jag mår fortfarande väldigt bra, utöver halsbrännan. Det enda är att jag känner mig så klumpig och otymplig, haha. Att ta sig upp ur sängen på ett glamouröst sätt är liksom bara att glömma och att lyfta tyngre grejer känns mer ansträngande — vilket givetvis inte är så konstigt när man tänker efter.

Man kan väl säga att jag har lite “gravidhjärna” som man brukar säga. Jag tappar ofta ord, sjukt frustrerande, och gör lite halvskumma grejer. T.ex när micron tjöt häromdagen öppnade jag istället frysen och skulle ta ut min värmda mat och när jag kissat klart en dag sträckte jag mig efter att sätta på vattenkranen istället för att ta toapapper, ja… lite såna saker, heh.

Bebbot är livlig där inne! Det roliga är att han har fått för sig om att sträcka på sig och hålla kvar den ställningen under en längre stund på morgonen, hela magen blir helt skev som ni ser på bilden nedan. Det ser så sjukt ut, och känns ännu märkligare, haha.

public.jpg